Fonmoney
Worldwide remittance and mobile top-up

1 Decembrie - La Mulți Ani România!

Incarca prepay Romania de 1 Decembrie

Așa cum spune și titlui acestu articol, LA MULȚI ANI, România!

Astăzi este o zi de mare sărbătoare pentru țara noastră! Românii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Națională a României, aducându-și aminte de tradițiile patriei lor.

Chiar dacă mulți sunt plecați în străinătate, sărbătoresc această zi cu multă bucurie. Își îndreaptă gândurile spre casă și spre cei apropiați de acolo. Imnul României se aude astăzi cu siguranță în multe din statele europene, acolo unde românii au creat o comunitate puternică.

Sunteți unul din românii plecați în străinătate? Atunci, nu mai așteptați și cu steagul sus haideți să "dăm mână cu mână, cei cu inima româno, să-nvârtim hora frăției pe pământul României."

Fonmoney este în fiecare zi alături de voi, dar mai ales astăzi. De ce? Pentru că astăzi, de Ziua Națională a României este o ocazie perfectă de a le oferi celor dragi din România un credit pe telefon. Mereu cu gândul la ei, mereu cu gândul acasă! Reîncărcați-le acum creditul Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) și faceți-le o surpriză! Online, sigur, rapid și ușor, fără înregistrare.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.