Fonmoney
Worldwide remittance and mobile top-up

Fonmoney v-o prezintă pe Sophie!

Ne bucurăm să vă prezentăm o nouă concurentă a competiției de bloguri! Ea este Sophie și locuiește de ceva timp în Vienna. Haideți să descoperim împreună impresiile ei despre străinătate, despre călătorii și de ce nu, chiar și despre România! Bineînțeles, așteptăm să o votați și pe pagina noastră de Facebook Fonmoney Romania! Cu cât mai multe like-uri și share-uri cu atât mai bine! Vreți și voi să participați? Aici este regulamentul :) www.fonmoney.ro/blog/2014/06/10/concurs-de-blog-uri-fonmoney-romania/

O scurtă descriere a Sophiei :)

Scriu despre aventurile mele și ale romanilor din străinătate, în special din Austria. Mă preocupă atât multiculturalitatea cu aspectele ei diferite, cât și protagoniștii acesteia: oameni cu povești interesante.

Sunt fericită că am copilărit în România și cred că este de datoria noastră să răspândim lucruri cât mai bune despre țară și despre români. De părțile negative se ocupa alții :)

Adresa blogului este: sophieprinlume.wordpress.com

Cu drag,

Sophie

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.