Fonmoney
Worldwide remittance and mobile top-up

Dăruiește de Dragobete cu Fonmoney!

DragobeteLuna Februarie este luna iubirii și a prieteniei, luna în care ne arătăm atașamentul față de cei dragi mai mult decât de obicei. Mai întâi sărbătorim Valentine’s Day pe 14 Februarie iar apoi, pentru că suntem mari iubitori ale tradițiilor românești ne bucurăm de Dragobete, Sărbătoarea Iubirii la români.

Florile și ciocolata sunt simbolurile Dragobetel-ui care le aduc doamnelor și domnișoarelor un zâmbet pe buze. Totodată, cei dragi poți fi surprinși si cu cadourile utile precum reîncărcările prepay Orange, Vodafone sau Telekom de la Fonmoney.

Creditul prepay de la Fonmoney are un avantaj unic deoarece îl puteți trimite indiferent unde v-ați afla. Pe deasupra, la prima reîncărcare efectuată cu Fonmoney (asigurați-vă că sunteți logați pe site-ul nostru) primiți o reducere de 2 euro.

Cu Fonmoney e avantajos să dăruiești și să iubești!

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.