Fonmoney
Worldwide remittance and mobile top-up

Opțiuni de reîncărcare a cartelei Orange prepay

Ca și utilizatori prepay Orange vă puteți bucura de multe minute gratuite, de sms-uri sau de internet. În funcție de dorințele și necesitățile dvs. Orange vă pune la dispoziție diferite opțiuni de reîncărcare pentru cartela dvs. prepaid.

Acestea pot diferi în funcție de sezon!Cel mai bine este să verificați disponibilitatea acestora din când în când.

Momentan, dacă aveți o cartelă Orange puteți alege una din următoare opțiuni:

OPȚIUNI REÎNCĂRCARE CARTELĂ ORANGE PREPAY

  6 EURO 8 EURO 10 EURO 12 EURO

Minute în rețea

nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat

SMS-uri în rețea

nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat

Minute naționale & internaționale

500 de minute naționale & internaționale (către rețelele fixe) sau SMS-uri naționale. Dintre acestea, 200 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil . 1000 de minute naționale și internaționale (către rețelele fixe) sau SMS-uri naționale Dintre acestea , 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil . 1000 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS-uri naționale (din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE. 1000 de minute naționale și internaționalecătre fix sau SMS-uri naționale (din care 400 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE.  

Internet

250 MB, viteză 4G 1 GB, viteză 4G 1, 5 GB, viteză 4G 2 GB, viteză 4G

Informații preluate de la operatorul de telefonie mobilă Orange la data de 17.08.2015

Mai mult ca sigur aceste oferte vă fac cu ochiul. Și înțelegem de ce! Sunt foarte convenabile și utile. Vreți să beneficiați și dvs. de una din opțiunile de mai sus? Atunci nu mai așteptați și reîncărcați-vă creditul prepay Orange chiar aici fără a vă mai crea un cont de utilizator.

Apoi, apelați gratuit *100# de pe telefonul dvs și selectați opțiunea preferată! Rapid, simplu și ușor!

Voi ce opțiune preferați pentru cartela Orange prepay?

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.